Utvecklingsprogram

Momentum Mastery Hub

För entreprenörer och ledare som känner att tiden är inne att skapa momentum i sitt företag genom autenticitet, glädje och hållbarhet, som vill bygga sina drömmar med passion och hjärta.

För de som vet att framtidens ledare är de som engagerar och kommunicerar på en djupt mänsklig nivå – de som skapar företag med själ och substans.

Ansök till programmet

Här står du inför ett årslångt äventyr för entreprenörer med 5-50 anställda, redo att omdefiniera vad ditt företag kan vara. Ett äventyr som omvandlar ditt företag och ditt liv, som låter dig prioritera det som betyder mest: att utveckla ditt team, planera långsiktigt, och hitta balansen i livet. Jag lovar ett företagande fyllt med glädje, effektivitet, och enkelhet – allt utan att kompromissa med andra viktiga ansvarsområden.

Det ska vara kul, effektivt och enkelt att driva företag. Helt enkelt så att du får ett mer glädjefyllt och lättare liv.

Är detta du?

Kan du uppleva någon av dessa utmaningar som entreprenör:

 • Ensamhet – saknaden av ett gediget bollplank
 • Kampen mot klockan – att aldrig ha tillräckligt med tid
 • Önskan att fokusera mer på att utveckla verksamheten och teamet, men blir fast i vardagens rutiner
 • Utmaningen att finna en tydlig framtidsväg i en värld full av osäkerheter (klimatkris, krig, post-pandemi, växande psykisk ohälsa, inflation, etc.)
 • Negativt självprat Du vet innerst inne att hållbar tillväxt är möjlig, men vägen dit är oklar.

Om det här får dig att känna “Det här är jag”, så är Momentum Mastery Hub för dig.

Träffa Ola Wallström 

din guide till kraftfull och hållbar tillväxt. Ola är en mästare på att katalysera ledarskap som transformerar verksamheter.

Med över 20 år av erfarenhet på både nationell och internationell nivå, har han revolutionerat vägen framåt för över 650 entreprenörer, förvandlat ledarskapsgrupper, och hjälpt till att omdefinierat säljstrategier. 

Som medgrundare till åtta företag över ett spektrum av branscher och som coach till hundratals ledare, är Ola experten på att förenkla, förtydliga, och förbättra. 

Hans ständiga strävan efter personlig och professionell utveckling har gett honom förmågan att se det som ofta är dolt för andra, och hans erfarenhet med toppidrottare har skärpt hans förståelse för att prestera under press.

(Han älskar fortfarande själv att tävla, bara för att det är kul och för att se hur bra han kan bli - och är med i veternlandslaget i OCR - Hinderbana.)

Nu är han här för dig.

 
 

Lösningen är ofta enklare än vi tror

Entreprenörskapet ska vara kul, effektivt och enkelt.

Efter mer än 20 års studier av olika metoder, tekniker och modeller har jag tagit fram det bästa av det bästa, det som faktiskt fungerar, varje gång, för alla entreprenörer.

I grunden behövs det en ny insikt, ett nytt sätt att tänka och förståelsen för hur vi egentligen fungerar mentalt.

Detta nya tankesättet kan förändra allt. 

När det är kul och effektivt får du momentum, när det är kul och enkelt skapar du engagemang (bland medarbetare, kunder och intressenter) och när det är effektivt och enkelt ökar din hastighet.

Momentum Mastery Hub

Momentum Mastery Hub är din biljett till ett år fyllt av tillväxt, klarhet, och autenticitet:

 • Tidseffektivitet – Upptäck nya perspektiv som fokuserar din energi på det som verkligen räknas.
 • Ett ovärderligt nätverk – Skapa band med likasinnade ledare och bryt isoleringen på toppen.
 • Beslutsstyrka – Fatta välgrundade, snabba beslut mitt i osäkerheten.
 • Autentisk företagsbyggnad – Skapa ett bolag där alla drar åt samma håll, hjälps åt och lyckas tillsammans.
 • Ledarskapsutveckling – Tidssparande genom empowerment av ditt team.
 • Skapande av momentum – Driv din verksamhet framåt utan att behöva investera mer energi.
 • Djupare självförståelse – Förstå hur du fungerar och hantera olika situationer med nya insikter.
 • Ökad självförtroende och styrka – Inte från ett ställe av övermod, utan från en plats av lugn och glädje.
 • Mer "power" – Förmågan att inspirera och motivera andra blir enklare. Kort sagt, ett liv där arbete inte bara är lättare, utan också mer meningsfullt.
Ansök idag

Processen börjar här

Steg 1: Mental Klarhet

 Ditt äventyr börjar med ett åtta veckors digitalt coachingprogram, inklusive fyra personliga Zoom-möten med Ola, där vi lägger grunden för mental klarhet. Tillsammans dyker vi in i "Rivstarta dina idéer" för att kristallisera vem du är, din riktning, och hur du bygger ditt unika, lönsamma företag på ditt sätt.

Ett axplock ut innehållet:

Rivstarta dina idéer

 • Livet är till för att ha kul 
 • Vad är framgång för dig? 
 • Allting kommer från ingenstans 
 • Att leva och verka i genuin osäkerhet 
 • Finns rätt eller fel beslut egentligen? 
 • Ditt sunda självförtroende – var finns det?
 • Din egen avdelning för specialeffekter  
 • Sätt igång!
Steg 2: Skala upp ditt företag

Kickstarta varje vecka med en måndagsboost! Under de kommande 10 månaderna tar vi ditt företag till nya höjder genom att mixa och maxa inom ledarskap, säljstrategier, och affärsutveckling, så att varje aspekt av din verksamhet sjunger i harmoni.

Vad ska du göra nu?

När du står inför tröskeln till nästa kapitel i din entreprenörsresa, låt Momentum Mastery Hub vara den katalysator som inte bara förvandlar din verksamhet utan hela ditt sätt att leva och leda.

Med Ola Wallström vid rodret, en beprövad ledare vars insikter och strategier har lyft hundratals företag och entreprenörer, erbjuder detta program mer än bara tillväxt; det erbjuder en transformation.

Att ansluta sig till Momentum Mastery Hub är inte bara ett beslut att skala upp ditt företag; det är ett löfte till dig själv om att omfamna en framtid där du leder med autenticitet, där varje utmaning är en möjlighet till innovation, och där ditt företag blomstrar utan att du offrar vad som gör livet värt att leva.

Det är dags att släppa taget om osäkerheten och omfamna bevisadde strategier, personliga och djupt engagerande. Det är dags att ta steget från att drömma till att göra.

Om du är redo att se ditt företag, och ditt liv, förändras på ett berriärbrytrande sätt, är Momentum Mastery Hub nästa naturliga steg. Ansök nu och börja resan mot ett företag som inte bara växer snabbt och hållbart, men som också speglar ditt sanna jag och dina högsta ambitioner. Låt detta bli året då allt förändras - för dig, ditt team, och din verksamhet.

Tveka inte. Platserna i detta kraftfulla program är begränsade för att säkerställa personlig uppmärksamhet och skräddarsydda strategier.

Ansök idag och låt oss tillsammans skapa en ny framtid som är kul, effektiv och enkel.

Ansök till Momentum Mastery Hub idag