Föreläsningar

Ola är ett energiknippe som verkligen får budskapet att landa. En expert på att göra företagsresan smidig, kul och enkel och verkligen få med alla medarbetare och hjälpa dem att bli radikalt glada och produktiva. Med över 650 entreprenörer och många storbolag på meritlistan skapar han känslan av att ingenting är omöjligt.

Kontakta Ola om föreläsning

Vad du kan förvänta dig:

Inspiration, glädje, energi, kunskap, konkreta verktyg

Tre anledningar att boka Ola:

  • Får sådan lust att bara släppa allt och sätta igång direkt
  • Den underbara känslan att allt kan vara kul, effektivt och enkelt
  • Viljan att samverka och dra åt samma håll

Alla jag talat med har fått sig en rejäl kick!

Ola, Tack du är fenomenal! Vilken dunderföreläsning i Visby, det gjorde du inte bara bra utan kanonbra! Tack också för en trevlig kväll! Alla jag talat med har fått sig en rejäl kick! Nu kör vi repris på din fantastiska föreläsning i Stockholm snart och ser fram emot ytterligare en fullspikad kväll! Själva kommer vi nu göra en 400 procentare!”

– Solweig Gejler VD, Smart Assistans

Uppskattar att du var rolig och seriös på samma gång

Tack för en mycket bra utbildning i fredags – det var väldigt uppskattat och kändes mycket bra i gruppen. Personligen hjälpte det mig att ta ett par steg framåt – Tack!

Uppskattar att du var rolig och seriös på samma gång, blandade fakta och anekdoter samt föreläsning och egna övningar. Flera sa att det var så skönt att det var så lättsamt samtidigt som hjärnan fick arbeta!”

– Malin Engström, Regionchef Unionen Öst

En kul föreläsning med djup och perspektiv

"En riktigt kul föreläsning som samtidigt hade ett djup och gav helt nya perspektiv. En föreläsning som jag varmt rekommenderar till alla organisationer som är i någon form av förändring."

Patric Melander, Digattract

Ämnen

Entreprenörskap - bygga bolag med hjärta och glädje

Om inte ditt entreprenörskap är kul, effektivt och enkelt - så behöver du ändra på något. Livet är för kort för att fastna i kämpandet - när lösningarna oftast är närmare än du tror.

Ola har hjälpt över 650 entreprenörer att växa sin bolag och har själv varit med och startat 8 bolag. Han inte bara känner till alla fallgropar utan vet dessutom hur du kommer ur dem, eller aldrig faller i dem.

Han har konkreta tips och verktyg redo att börja användas direkt efter föreläsningen.

Ola har den där jobbiga tendensen att förvandla dina stora problem till smarta och enkla lösningar. Och att han gör det med ett leende på läpparna gör det bara ännu värre.

Vill du däremot få ett listigt, elegant och kul sätt att känna, ”Shit - mitt liv är ganska härligt”, då är det Ola du ska lyssna på.

En föreläsning som gör att du känner dig mer självsäker och stark. Inte på ett kaxigt sätt, utan på ett avslappnat, autentiskt och glatt sätt.

Bygg framgång genom Motiverade Team

I affärsvärlden är ett starkt team inte bara en tillgång - det är kärnan i varje framgångssaga. Men vad är hemligheten bakom dessa banbrytande lag som går längre än andra?

Nyckeln, enligt Ola, är att leda med hjärtat. Att få varje teammedlem att känna sig som en viktig kugge i helheten och skapa förutsättningar för varje individ att lyckas.

Notera att det inte handlar om att vara mesig och snäll utan om att våga vara öppen och rak. En ärlig kommunikation. Samt att odla förmågor som nyfikenhet, medkänsla och mod.

För motivation är inte en fråga om att hålla människor glada - det kanske är så enkelt som att ge dem ett tydligt varför samt en känsla av ägarskap över sina resultat.

 En krispig, kristallklar, rak och tydlig föreläsning kryddad med humor och anekdoter som alla kan känna igen.

Så investera i era team, ge dem resurserna och stödet de behöver för att ni alla ska lyckas.

 

Se ett smakprov på mina föreläsningar

Kontakta Ola om föreläsning