UTVECKLING

Transformativt ledarskap 

Hur du som ledare/ledningsgrupp ökar både effektiviteten och välmåendet i organisationen utan att du behöver jobba mer.

Självledarskap 

Konsten att må bra i vardagen och att kunna hantera allt som händer, så att du och din organisation kan prestera oavsett omständigheter. 

Stresshantering  

Hur våra hjärnspöken och vår egen ”science fiktion-fabrik” egentligen fungerar. Insikten att våra tankar bara är tankar och inte verkliga – så att du hittar ditt lugn och klarsyn i alla situationer.  

Förändringsledning 

Svaret till hur ni fungerat optimalt finns i organisationen men det sitter ibland fast i nedärvda beteenden, begränsande idéer och perspektiv. Dags att lösa upp gamla knutar och trånga förhållningssätt? 

Säljutveckling 

Hur du får de resultat som du egentligen förtjänar. Skillnaden mellan de säljare som når resultat och de som inte gör det sitter i våra tankar. Alla säljare kan ta riktig fart när begränsningarna försvinner. 

Hållbar utveckling 

Bäst för världen snarare än bäst i världen. När vi skapar hållbar utvecklig på riktigt så mår alla intressenter bra. Ledare, anställda, kunder, ägare och miljön fungerar och utvecklas över tid. 

Det här var riktigt bra, på allvar

"Direkt från första parkett! Ola Wallström briljerar i en makalöst inspirerande och personlig ny föreställning om stress, våra tankar och hur vi kan må än bättre. Humor och djup i en salig blandning. Tack Ola. Det här var riktigt bra, på allvar."

- Lennart Paulsson VD, P&P Meetings

Alla jag talat med har fått sig en rejäl kick!

”Ola, Tack du är fenomenal! Vilken dunderföreläsning i Visby, det gjorde du inte bara bra utan kanonbra! Tack också för en trevlig kväll! Alla jag talat med har fått sig en rejäl kick! Nu kör vi repris på din fantastiska föreläsning i Stockholm snart och ser fram emot ytterligare en fullspikad kväll! Själva kommer vi nu göra en 400 procentare!”

– Solweig Gejler VD, Smart Assistans

Vi blev ”boostade”

”Är verkligen jag/vi som ska tacka för en väldigt bra dag! Tror du märkte hur boostade vi blev ju längre dagen gick och vi fick värdefulla tips med oss hem."

- Per-Martin Karlsson, Försäljningschef, Kalmar Energi Försäljning AB

Kontaktuppgifter:
info@olawallstrom.com

Besöksadress:
Perspektivo AB
c/o Ekskäret Klustret
Birger Jarlsgatan 58
114 29 Stockholm

Kontaktuppgifter:
info@olawallstrom.com

Besöksadress:
Perspektivo AB
c/o Ekskäret Klustret
Birger Jarlsgatan 58
114 29 Stockholm