Ola Wallström

Det nya är bara en tanke bort

Mycket energi och ser på livet på ett positivt sätt

Jag är väldigt nyfiken så jag älskar att utveckla och testa nytt. Och jag har gjort många olika saker i livet och jag har lärt mig från många olika källor. Jag har testat, misslyckats och fått många blåmärken. Jag har utvecklats i raketfart, tagit risker och åkt på smällar men mest av allt har jag haft kul.

Tidigare studerade jag vad framgång är. Hårt. Jag började läsa alla böcker jag kunde hitta, gå på föreläsningar, kurser och workshops. Jag inspirerades av många framgångsrika människor. Snart började jag se resultat i mitt eget liv och startade eget företag – fokuserad på att hjälpa andras affärer att bli mer framgångsrika. Mitt fokus var att deras företagande skulle bli enklare och snabbare samtidigt som de hade roligare.

Detta ledde mig fram till att jag arbetat med över 900 VD:ar och tusentals av deras anställda som talare, utbildare och workshopledare.

Allt gick väl med det var en fråga som fortsatte att komma tillbaka, en fråga som pockade mer och mer på min uppmärksamhet och inte ville släppa taget. Och den frågan var:

Vad är det som vi alla jagar egentligen?

Är det pengar eller den trygghet som vi tror att pengar kan ge? Är det partnern eller den lycka som vi tror att partnern kan ge? Är det framgång i livet eller den säkerhet som vi tror att framgång kan ge?

Men tänk om det vi söker är något som vi redan innerst inne alltid har och att vi därför blir så besvikna när vi upptäcker att det inte finns i de pengar, partnern eller framgången som vi har kämpat så länge för att få.

Så nu har jag hittat ett nytt spår som jag nyfiket utforskat under mer än 5 år. Det är dags att presentera detta från scen för publik, för nya företagsledare och många, många anställda.

Välkomna att ta del av nya perspektiv och insikter.

Glada hälsningar
Ola

Solweig Gejler VD, Smart Assistans

”Ola, Tack du är fenomenal! Vilken dunderföreläsning i Visby, det gjorde du inte bara bra utan kanonbra! Tack också för en trevlig kväll! Alla jag talat med har fått sig en rejäl kick! Nu kör vi repris på din fantastiska föreläsning i Stockholm snart och ser fram emot ytterligare en fullspikad kväll! Själva kommer vi nu göra en 400 procentare!”

Malin Engström, Regionchef Unionen Öst

”Tack för en mycket bra utbildning i fredags – det var väldigt uppskattat och kändes mycket bra i gruppen. Personligen hjälpte det mig att ta ett par steg framåt – Tack!

Uppskattar att du var rolig och seriös på samma gång, blandade fakta och anekdoter samt föreläsning och egna övningar. Flera sa att det var så skönt att det var så lättsamt samtidigt som hjärnan fick arbeta!”

Jimmy Nilsson, Länsstyrelsen Jämtlands Län

”Vi anlitade Ola Wallström för att hålla en inspirationsföreläsning och leda workshops om vårt regionala klimatarbete. Han gjorde det på ett mycket bra sätt genom att komma fullpumpad av positiv energi och få oss att fokusera på handling, handling och åter handling och det egna ansvaret för att komma framåt i det gemensamma arbetet.”

Kontaktuppgifter:
info@olawallstrom.com

Besöksadress:
Perspektivo AB
c/o Ekskäret Klustret
Birger Jarlsgatan 58
114 29 Stockholm