NYHET!

digitala utbildningar

Självledarskap inifrån och ut

Vägen till trygga människor och effektiva team

Utbildningen vänder sig till dig som önskar trygga medarbetare och effektiva team. Som vill bygga positiv och hållbar utveckling hos såväl individ som grupp, genom att utveckla ditt eget och medarbetarnas självledarskap.

Självledarskap handlar om att vara nyfiken på och vilja utveckla sin medvetenhet om hur vi som människor fungerar när det kommer till tankar, känslor, drivkrafter och behov. Och även hur vi låter oss påverkas av andra. Vad det innebär att komma i kontakt med våra inre förmågor som till exempel nyfikenhet, medkänsla och mod.

För tänk om allt egentligen är lättare än vi kunnat föreställa oss. Att vi tidigt fick några fundamentala ”sanningar” om bakfoten och att vi därför ser på oss själva och olika händelser ur ett knasigt perspektiv – ett perspektiv som gör saker svårt istället för lätt.

Det kanske kan vara så enkelt som att byta perspektiv, att du får en ny insikt i hur du, dina sinnen och dina resultat fungerar och plötsligt så öppnas en helt ny värld av möjligheter. Att du med din nya kunskap kan leda dig själv och andra på ett mycket roligare och effektivare sätt med ett större välmående. Kort sagt: att utveckla ditt självledarskap.

14min smakprov

Del 1: Vad är det vi alla jagar?

Kontaktuppgifter:
info@olawallstrom.com

Besöksadress:
Perspektivo AB
c/o Ekskäret Klustret
Birger Jarlsgatan 58
114 29 Stockholm